RØNDE SKOLE - GANGMALERIER 2008/2009:
 
 
 Andes-kondor

 

 
 
Tarsier  nr.1                           Muræner                                   Krontrane                                    Savhajer                                  Tarsier nr.2

 

 
 
 
Præriehund                                       Kirkeugle                                        Koala

 

 
 
 
 
Søko
Myresluger
 
 
 
 
Rødøjet løvfrø

 

 
... og så var der en FERNISERING d. 5. februar 2009:

 

 
Johannes læser sin historie "Kung-Fu Myreslugeren"

Der var en gang en hjemløs baby myresluger. Han var blevet forladt da han var en dag gammel ude i skoven. En mester i kung-fu fandt ham og oplærte ham i kung-fu'ens sande vej. Og han viste sig og have talent for det. 
Til sidst varn Kina mester og skulle kæmpe VM i kung-fu. Han nåede helt til finalen. I finalen skulle han kæmpe mod søkoen fra New York. Lige op til kampen gav hans mester ham nogle fif. Klokken blev 12.00, finale kampen skulle kæmpes, de stod over for hinanden. 
Søkoen startede med et flyve-spark. 
Myreslugeren hoppede til siden, søkoen ramte ikke. 
Myreslugeren slog søkoen lige i hovedet, søkoen besvimede og myreslugeren vandt. 
Men søkoens mor og far var utilfredse med resultatet , for de havde nemlig bestukket dommeren med 6 mio.$. Så de ville have deres penge igen. De sendte alle deres bodyguards efter dommeren. De ville skyde ham, hvis han ikke gav pengene igen. Lige da de skulle til at skyde dommeren kom kung-fu myreslugeren og stillede sig foran ak47'en og sagde: "Sig det her til jeres boss: for det første det var ikke rigtigt af jer at snyde. For det andet: jeg vandt jo alligevel, hårdt arbejde vinder over snyd. snyderi ender altid med problemer." 
Bodyguardene gik på kung-fu myreslugeren. Mens han var omringet, kastede de sig alleover ham. i sidste nanosekund nåede han at springe op i luften og lave et helikopterspark. Han ramte dem alle i hovedet og de løb skrigende hjem til deres boss. Dommeren blev så gladat han brugte alle de 6.mio.$ til at kave kung-fu skole, som skulle hedde Myreslugerenes kung-fu skole.
 
Mathias læser sin historie "Den mørke verden"

 
   En gang, for længe siden ude i rummet, kom en ubåd flyvende forbi Mars, grunden til at ubåden var kommet op er en helt anden historie. 
Men henne på Mars var der marsmænd. Grunden til at marsmænd hedder marsmænd er fordi de lever på Mars. 
Piloten på ubåden eller dykkerpiloten er en bevær. 
Beværen tænkte "jeg tror jeg vil tage holdt ved denne sjove planet". Beværen tændte motoren i ubåden og drønede mod Mars. 
Henne på Mars var der en fugl,  ikke en almindelig fugl. Det var en fugl, som lignede en struds, men alligevel ikke.Fuglen var så grim, at den forvandler den, som kikker på den, 
til sten. 
Beværen er nu landet på Mars og er i gang med at tage sin dykker/rumdragt på. 
"Hi hi hi, jeg tør godt at se fuglen, der forvandler den, som kikker på hende, til sten." 
Og hvad laver fuglen? Ja, det må vi finde ud af. 
"Hvorfor skal jeg altid være så grim, jeg kan jo ikke gøre for at jeg er så grim. Jeg ville så gerne snakke med nogen, åhh! Jeg er så ensom, at jeg aldrig kommer til at se nogen! HULK! HULK! HULK!" 
Lad os se om vores rumbæver er klar. Jo, sørme, han er jo ude! 
"Nu vil jeg bede frøken fugl om at se sig selv i spejlet. Så ser hun sig selv og så bliver hun enten til sten eller skriger så meget at hun beder om at få en skønhedskur og så bliver hun glad." 
Ja, det kan jo være at vores bæver har fat i noget der. Men tænk nu, hvis vores bevær bliver til sten. Ja, det finder vi jo aldrig ud af.
 
 
 
Tilbage til vægmalerier / back to wall paintings
Tilbage til forside /  back to main page