PRESSEN SKREV:  

Holstebro Onsdag, 14.november 2007: 
(af Lars Rask Vendelbjerg)

"Oh Happy Day -  sådan lød finalenummeret søndag aften i Musikteatret i Holstebro, da Lydiah og Danmarks største gospelkor havde indtaget scenen. 
Det blev en rigtig "happy" gospelaften. En af den slags, hvor det næsten føles som at tage en varm pels på på en råkold vinterdag.
Stemningenvar intim, varm og vedkommende og det kan lade sig gøre i et stor Musikteater med 900 gæster, når musikglæden er så ægte som den der flød ud over scenekanten.
Det er rytme og livsglæde, der forplanter sig til hele kroppen, og endnu videre - også til publikum, der havde svært at sidde stille. Hænderne blev brugt flittigt både under og - fuld fortjent også efter koncerten, hvor der var stående ovationer til kæmpekoret og solisterne.
Lydiah sang med en intensitet og styrke, der fik de små hår til at rejse sig."


 

Billeder: Absalon Vatnhamar
 

Tilbage til forsiden


 Adresseavisen Kalø Vig, 7.september 2005:  
(Røndes 150 års jubilæum) 
"Lydiah and His4Tune viste sig at være istand til at give festlighederne den helt rette start. Korets leder, den kenyanskfødteLydiah, viste sig at være en sort  knaldperle af rytme og energi, og hun trak både koret og publikum frem til et vuggende, klappende og velstemt fælleskab..."
 

Holstebro Dagbladet, 29.august 2005:  
(efter stor workshop med 75 korsangere i Aulum) 
"Koret rocker og swinger, og ved den afsluttende koncert i kirken får det hurtigt publikum med sig. Folk sidder og hopper på kirkebænkene, klapper og smiler. Gospel er først og fremmest livsglæde."